Бракераж хаттамасы
бракераждық комиссия отырысының
10.02.2022ж
Қатысқан-5 адам
Бракераж комиссиясының төрайымы:
Досмаганбетова Г.Б.-кәсіподақ төрайымы
Комиссия мүшелері:
Батталова Б.Ш-бастауыш сынып мұғалімі
Зайнулина Ф.А-мектеп психологі
Серикова А- мектеп медбикесі
Күн тәртібі:
Тыңдалды:
2021-2022 оқу жылында мектеп асханасы жұмысының және балалардың тамақтануының дұрыс ұйымдастырылуын бақылау мақсатында,асхана жұмысын бақылау мақсатында бракераждық комиссиясы ас мәзірімен танысып шықты.
Комессия мүшелері асхана тағамдарының өнімдерінің сапасы,олардың сақталуы мерзімі мен жағдайларын,дайындау техналогияясына,ас блогының санитарлық жағдайына жүргізетідігін айтты.
Комиссиясының негізгі міндеттері:
-Тамақтану уланудың алдын алу.
-Асқазан -ішек ауруларын болдырмау
-Тамақтың дайындалу техникасын қадағалау
Шешімі:
Меню : 1. Суп харчо
2.гарнир с рыбой
3.Хлеб
4. Компот
5. Салат овощной
6. Фрукты
Ас мәзірінің дұрыс құрылуы мен нормаға сәйкестігі ,дайын тағамның калориясы күнделікті қадағалансын.Комиссия отырысы өтіліп, қортындысы әкімшілік жиналыста қаралсын.
Бракераж комиссиясының төрайымы:
Досмаганбетова Г.Б.-кәсіподақ төрайымы
Комиссия мүшелері:
Батталова Б.Ш-бастауыш сынып мұғалімі
Зайнулина Ф.А-мектеп психологі
Серикова А- мектеп медбикесі